Overige diensten

Zorghulpmiddelen

Heeft u hulpmiddelen nodig? De Vegro levert onder meer zorghulpmiddelen in het kader van de ZVW/WLZ uitleen, bijvoorbeeld een rolstoel, douchestoel, elektrisch hoog-laag bed etc. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. De hulpmiddelen worden direct besteld en binnen 24 uur bij u bezorgd; u hoeft er de deur niet voor uit. Voor meer informatie: www.vegro.info.
 

Maaltijdservice

Palet Welzijn is een leverancier van kant-en-klare koelversmaaltijden. U hoeft deze alleen nog op te warmen in de magnetron. Het dinerassortiment van Palet Welzijn staat bekend om de kwaliteit en het gevarieerde aanbod van zowel traditionele als hedendaagse maaltijden. U kunt bij ons een geïllustreerde catalogus aanvragen voor een overzicht van het aanbod. De maaltijden worden wekelijks aan huis geleverd op dinsdag of donderdag. Voor meer informatie: www.paletwelzijn.nl.
 

Speciale matrassen

Q CARE verstrekt en beheert anti-decubitus hulpmiddelen aan verzekerden en/of patiënten namens zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties. Voor meer informatie: www.qcare.nl.